VALUE ADDED LOGISTICS, MOVING AND ARTHANDLING SUBCONTRACTING SERVICES

Zoetermeer +31 (0)79 2033 170

OVER ONS

Valmas, oftewel Value Added Logistics, Moving and Arthandling Services, werkt voor verhuis, -en/of transportbedrijven door heel Nederland, maar concentreert zich in eerste instantie voornamelijk voor opdrachtgevers binnen de Randstad, Noord-Holland en Flevoland. Wij beschikken over een eigen witte reclameloze wagenpark van op dit moment 5 voertuigen variërend in verschillende grote. Hierdoor zijn we mede flexibel in verschillende grote van klussen inzetbaar. Daarnaast lopen onze medewerkers allemaal in de bovenkleding van onze opdrachtgevers, waardoor we zo optimaal mogelijk integreren binnen de uitvoering van onze opdrachtgevers.

Valmas is een bedrijf wat als subcontractor complete klussen van onze opdrachtgevers kwalitatief overneemt, -en/of representatieve en vakbekwame medewerkers aan onze opdrachtgevers levert op basis van losse inhuur. Onze medewerkers beschikken allemaal over een verklaring omtrent het gedrag en hebben minimaal een vca werkniveau.

Valmas is onder andere gespecialiseerd in specialistische verpakkingen waaronder export, kunst, design en projectverpakkingen, maar zoals onder de verschillende diensten omschreven zijn we ook als verhuisbedrijf perfect bekwaam in alle andere takken binnen deze branche. U kunt hierbij onder andere denken aan groupage leveringen door heel Europa heen, importzendingen en door-to-door verhuizingen.

Ten opzichte van andere bedrijven hanteren wij daarnaast een flatrate, dus geen high seasonsrate wanneer het bij onze opdrachtgevers druk wordt! Hierdoor besparen onze opdrachtgevers direct op kosten van de subcontracting services, -en/of losse inhuur per medewerker en blijven hun marges gewoon goed.
 

ONZE VALUE ADDED SERVICES

01.
Reclameloze wagenpark.
02.
Flatrate het gehele jaar door.
03.
Snel en flexibel inzetbaar door heel Europa.
04.
Persoonlijk contact, directe communicatie.
05.
Volledig verzekerd.
06.
Professionele verhuismaterialen.

WAAROM KIEZEN VOOR VALMAS

Onze klanten, c.q. opdrachtgevers beoordelen ons werk met een 9.4
100% van onze klanten, c.q. opdrachtgevers beveelt ons aan.
Ervaren met een hoge retentie van onze medewerkers.
Laagste prijs in de branche voor ervaren, gelicenseerde verhuizers.
Zowel losse inhuur, subcontracting services, -en/of een combinatie van beide.
Kiezen voor Valmas is kiezen voor kwaliteit.
MARKTAANDEEL 27%15%
GROEI PROJECTEN DIT JAAR61%
MEER LANDEN BEZOCHT55%
KLANTEN BEVELEN ONS AAN100%

194

duizend kilometer per jaar

254

keer verhuisbedrijven geassisteerd

310

uitgevoerde opdrachten 2018

9.4

Onze klanten beoordelen ons werk met een 9.4

Projectmatige, -en/of losse inhuur van medewerkers van Valmas

Wij leveren onze ervaren medewerkers op projectbasis, -en/of op basis van losse inhuur in heel de Randstad. Daarbij betaalt u uiteraard alléén de daadwerkelijk gewerkte uren, de reiskosten nemen wij zelf voor onze rekening. Dit levert een forse besparing op voor onze klanten. Wist u dat de jaarlijkse besparing per medewerker al snel € 6.000,- bedraagt bij 1 uur reistijd per dag?

Een ander voordeel is dat steeds meer bedrijven erachter komen dat ingehuurd personeel goedkoper is dan zelf iemand in dienst nemen. Dus ook bij tijdelijke contracten. Wij hebben onderzocht wat het kost om iemand zelf te verlonen en daarnaast hebben wij onze tarieven gezet. Daaruit blijkt dat er tussen de 3% en 8% besparing te realiseren is en dat zijn serieuze besparingen! Wij hebben deze kosten inzichtelijk gemaakt en daar wordt enthousiast op gereageerd door onze klanten.

Waarom werkt Valmas beter dan andere soortgelijke bedrijven?

  • 99,6% leveringsbetrouwbaarheid (afspraak is afspraak)
  • 99,5% van de mensen is op tijd op het werk
  • 87,1% van de spoedaanvragen worden binnen 1 uur ingevuld

Kortom: Met Valmas kiest u voor een partner die de kernwaarden dienstverlenend, flexibiliteit, snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hanteert tegen lagere kosten!

Wilt u meer weten over deze dienstverlening van Valmas?
Stuur dan een mail naar info@valmas.nl Wilt u een flexibel ingerichte organisatie die snel kan inspelen op veranderingen in de markt? Neem dan contact met ons op, dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een passende oplossing!

Projectmatige, -en/of losse inhuur van medewerkers van Valmas


Opdrachtgevers die voor Valmas kiezen m.b.t. losse inhuur, doen dit omdat: 

  • Concurrentiekracht wordt verhoogd door snel inspelen op opdrachten
  • Administratie uit handen genomen wordt
  • Geen stress meer over ontslagzaken, ziektekosten en leegloop
  • Forse besparingen mogelijk zijn

 

OPDRACHTGEVERS

OPDRACHTGEVERS

Valmas regelt uw flexibele schil in de hele Randstad.
Valmas adviseert en regelt onder andere voor onze opdrachtgevers de Randstedelijke flexibele schil met betrekking tot levering van medewerkers en oproepkrachten in de verhuisbranche en logistieke sector op projectmatige basis, -en/of dagelijkse losse inhuur. Wij merken dat als je op strategisch niveau nadenkt over de vraag hoe je het beste om kan gaan met de snel veranderende behoefte aan personeel en de inzet hiervan, flexibiliteit mede leidt tot een forse kostenbesparing. Valmas kan daarom snel op, -en afschalen indien onze klanten daarom vragen. Zo hebben wij in de verhuissector op dit moment een arbeidspool van ca. 30 werknemers die, indien nodig, door de hele Randstad en eventueel daarbuiten kunnen worden ingezet.

Valmas ontzorgt
Ons maatwerk in uitvoerend personeel kenmerkt zich door persoonlijk contact, flexibiliteit, snelheid, betrouwbaarheid en niet geheel onbelangrijk, behoorlijke kostenbesparingen. Valmas ontzorgt onze klanten!

Flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid
Gekwalificeerd personeel voor één dag, een week, een langereperiode, of voor een groot project? Geen probleem! Zelfs spoedaanvragen zijn mogelijk. U heeft de opdrachten, wij hebben het personeel. Met Valmas poolmanagement hoeft u nooit meer een personeelstekort te hebben. Valmas regelt voor u dat iedere geplande klus altijd door kan gaan en levert ten alle tijden ervaren gekwalificeerd personeel voor de klus die geklaard moet worden.

Kostenbesparingen
Door onze Randstedelijke dekkende arbeidspool bespaart u direct op kosten voor reistijd en mogelijk productieverlies. Daarnaast betaald u bij losse inhuur van onze medewerkers pas vanaf het moment dat onze medewerkers daar zijn waar ze zich binnen de Randstad moeten melden. Hiermee betaalt u alleen voor de productieve uren en niet voor de reistijd van het ingeleend personeel.

 

CONTACT VALMAS

Valmas BV

info@valmas.nl

+31 (0)79 203 3170

+31 (0)79 203 3171

Edisonstraat 55 | 2723 RS Zoetermeer

Algemene Voorwaarden Valmas B.V.