VALUE ADDED LOGISTICS, MOVING AND ARTHANDLING SUBCONTRACTING SERVICES

Zoetermeer +31 (0)79 2033 170

Hotelprojecten

Hotelprojecten

Geen twee hotels zijn hetzelfde en ook geen twee hotelrenovatieprojecten. Elk project presenteert unieke uitdagingen die een zorgvuldige planning en kennis vereisen om goed op te lossen.

Subcontractor

Valmas is DE partner voor de verhuis en transportmarkt in Nederland, omdat we mede als onderaannemer zijn gespecialiseerd in het overnemen van complete trajecten binnen deze branche.

Subcontractor
Relocation Management

Relocation Management

Met Valmas bent u verzekerd van een gegarandeerde hoge kwaliteit en uitmuntende service van een unieke logistieke dienstverlening, waar u ook bent of binnen Europa naar toe wilt.

Interieur & design

VALMAS heeft zich in de loop der jaren veel bezig gehouden met het speciaal verpakken van goederen en door-2-door uitvoeren van de logistiek voor onder andere interieurdesign projecten over de hele wereld.

Interieur & design
Particuliere verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Valmas heeft het vak 'verhuizen' tot het uiterste doorontwikkeld. Elke stap in het verhuisproces is doordacht en tegen het licht van de modernste technieken gehouden.

Beurzen & Exposities

Beurzen, exposities, joint promotion en tentoon-stellingen kunnen een uitstekende manier zijn om uw bedrijf, uw producten en diensten te promoten. Deze evenementen zijn zeer geschikt om te netwerken.

Beurzen & Exposities
Bezemschoon opleveren

Bezemschoon opleveren

Wanneer u een woning heeft verkocht of wanneer u als huurder wenst te verhuizen zullen er concrete afspraken worden gemaakt over de manier en de staat waarin de woning moet worden opgeleverd.

Detailhandel

Mobiele displays, of andere vergelijkbare vormen van marketing en publiciteit, zijn uitstekende instrumenten voor duidelijke interactie met uw doelgroep.

Detailhandel
Handyman services

Handyman services

Mobility houdt meer in dan alleen goederen verplaatsen. Om volledig aan uw wensen tegemoet te komen, biedt VALMAS de handyman service aan.

Kunst

Het verpakken, transporten en installeren van kunstobjecten, of ophangen van schilderijen is een vak op zich.

Kunst
Senioren Service

Senioren Service

Mensen die verhuizen hebben een hoop aan hun hoofd en dat begrijpen wij als geen ander. Daarnaast kunnen er allerlei verschillende emoties meespelen tijdens een verhuizing.

Verpakkingen

Om uw goederen perfect te beschermen tijdens het transport, komt veel kennis, kunde en zorg kijken. Daarom verzekeren wij u dat wij gebruik maken van de best getrainde professionals die uw goederen inpakken.

Verpakkingen

CONTACT VALMAS

Valmas BV

info@valmas.nl

+31 (0)79 203 3170

+31 (0)79 203 3171

Edisonstraat 55 | 2723 RS Zoetermeer

Algemene Voorwaarden Valmas B.V.