VALUE ADDED LOGISTICS, MOVING AND ARTHANDLING SUBCONTRACTING SERVICES

Gouda +31 (0)182 60 22 37

Verhuisbedrijf
Valmas B.V.

Valmas, de #1 subcontractor!
Value Added, Logistics, Moving and Arthandling Services.
Persoonlijk, service gericht, kwalitatief en betaalbaar!
Specialistische kennis op het gebied van (internationale) verhuizingen.
De specialist in specialistische verpakkingen w.o. export-, project- en kunst verpakkingen.

diensten

Hotelprojecten

Geen twee hotels zijn hetzelfde en ook geen twee hotelrenovatieprojecten. Elk project presenteert unieke uitdagingen die een zorgvuldige planning en kennis vereisen om goed op te lossen.

meer

Subcontractor

Valmas is DE partner voor de verhuis en transportmarkt in Nederland, omdat we mede als onderaannemer zijn gespecialiseerd in het overnemen van complete trajecten binnen deze branche.

meer

Relocation Management

Met Valmas bent u verzekerd van een gegarandeerde hoge kwaliteit en uitmuntende service van een unieke logistieke dienstverlening, waar u ook bent of binnen Europa naar toe wilt.

meer

Interieur & design

VALMAS heeft zich in de loop der jaren veel bezig gehouden met het speciaal verpakken van goederen en door-2-door uitvoeren van de logistiek voor onder andere interieurdesign projecten over de hele wereld.

meer

Particuliere verhuizingen

Valmas heeft het vak 'verhuizen' tot het uiterste doorontwikkeld. Elke stap in het verhuisproces is doordacht en tegen het licht van de modernste technieken gehouden.

meer

Beurzen & Exposities

Beurzen, exposities, joint promotion en tentoon-stellingen kunnen een uitstekende manier zijn om uw bedrijf, uw producten en diensten te promoten. Deze evenementen zijn zeer geschikt om te netwerken.

meer
Alle diensten

Hoog gewaardeerde verhuizer met meer dan 20 jaar ervaring!

Valmas is een kwalitatief verhuisbedrijf wat naast het bedienen van de particuliere markt, mede als subcontractor complete klussen van onze opdrachtgevers kwalitatief kan overnemen, -en/of representatieve en vakbekwame medewerkers aan onze opdrachtgevers levert op basis van losse inhuur. Onze medewerkers beschikken allemaal over een verklaring omtrent het gedrag en hebben minimaal een vca werkniveau.

Onze medewerkers zijn professionals, goed opgeleid, efficiënt en beleefd. onderstaand een greep uit onze specialisaties:

 • Verhuizen van inboedels en bedrijven in binnen- en buitenland
 • Specialist in bijzondere verhuizingen
 • Veel ervaring in internationale verhuizingen
 • Gegarandeerde uitmuntende service
 • Proffesionele full-time verhuispersoneel
 • Gespecialiseerd in specialistische verpakkingen w.o. export, kunst, design en project
 • 24/7 service
 • 5 voertuigen
 • Expert chauffeurs
 • Live tracking
 • Sms/e-mail

Valmas in cijfers

MARKTAANDEEL 27%15%
GROEI PROJECTEN DIT JAAR61%
MEER LANDEN BEZOCHT55%
KLANTEN BEVELEN ONS AAN100%

194

duizend kilometer per jaar

254

keer verhuisbedrijven geassisteerd

310

uitgevoerde opdrachten 2018

9.4

Onze klanten beoordelen ons werk met een 9.4

Klanten reviews

Over ons

Valmas, oftewel Value Added Logistics, Moving and Arthandling Services, werkt naast de particuliere markt ook voor verhuis, -en/of transportbedrijven door heel Nederland, maar concentreert zich in eerste instantie voornamelijk op klanten binnen de Randstad, Noord-Holland en Flevoland. Wij beschikken over een eigen witte reclameloze wagenpark van op dit moment 5 voertuigen variërend in verschillende grote.

Daarnaast lopen onze medewerkers allemaal in herkenbare representatieve werkkleding, waardoor we onder andere zo optimaal mogelijk integreren binnen de uitvoering van onze opdrachtgevers.

Valmas is een verhuisbedrijf wat ook als subcontractor complete klussen van verhuis, -en/of transportbedrijven kwalitatief kan overnemen, -en/of representatieve en vakbekwame medewerkers aan onze opdrachtgevers levert op basis van losse inhuur.

Meer

NieuwsbriefLocaties VALMAS

CONTACT VALMAS

Valmas BV

info@valmas.nl

+31 (0)182 60 22 37

IJssellaan 227 | 2806 TJ Gouda

Algemene Voorwaarden Valmas B.V.