Linkedin. +31 (0)182 60 22 37 IJssellaan 227 - 2806 TJ Gouda

Verhuisdozen in- en uitpakken

  1. Nummeren: Geef elke kamer in de nieuwe woning een cijfer. Bij het inpakken zet het cijfer op de verhuisdoos van kamer waarin de spullen zitten.
  2. Vulmateriaal: Wees creatief met vulmateriaal er is meer schokdempend dan je denkt. Zo is oud papier prima voor het opvullen, maak hier natuurlijk wel proppen van.
  3. Kwaliteit verhuisdozen: Gebruik geen versleten verhuisdozen, een verhuisdoos die niet lekker vastpakt of kapot scheurt levert veel frustraties op.
  4. Voorkom beweegbare onderdelen: Wat schade kan veroorzaken zijn losse spullen of kastjes die kunnen gaan schuiven. Controleer daarom altijd de lades en kasten.
  5. Servies: Combineer breekbare spullen zoals servies met bijvoorbeeld kleren en/of handdoeken.
  6. De garderobe: Er zijn speciale garderobedozen om de kleding handig te vervoeren, zo kunnen ze gewoon aan de hanger blijven zonder te kreuken.
  7. Lampenkappen: verwijder lampenkappen, deze zijn kwetsbaar. Verpak ze apart in een doos en monteer ze op locatie weer.
  8. Brandbare spullen: Deze apart houden en niet geheel afsluiten in een doos. Duidelijk kenmerken en deze niet overal tussen zetten. Denk aan chemische schoonmaakmiddelen en spuitbussen.
  9. Apparatuur: Hergebruik zoveel mogelijk de orginele verpakking. Fabrikanten hebben deze al ontworpen en voorzien van schokdempers. Hier kunnen ze dus veilig in vervoerd worden.
  10. Pak alles netjes in: Hoe netter alles wordt ingepakt, des te makkelijker kan alles op zijn plek gezet worden in het nieuwe huis