Linkedin. +31 (0)182 60 22 37 IJssellaan 227 - 2806 TJ Gouda

Tip: verhuiskaartjes laten maken

Het is zover. Eindelijk verhuizen. Het doel mag dan iets zijn om naar uit te kijken, voorlopig levert de verhuizing vooral stress op. Naast het echte verhuizen is het doorgeven van je verhuizing net zo belangrijk. En dit wordt nou juist zo vaak vergeten. Een adres moet gewijzigd worden. En dit kan heel klinisch, maar je kunt er ook iets leuks en persoonlijks van maken.
Wil je de verhuiskaartjes laten maken? Voor het versturen van verhuiskaartjes raden wij een online kaartenmaker aan. Via een online kaartenmaker kan je op een snelle en gemakkelijke manier verhuiskaartjes laten maken. Daarnaast is het ook nog goed betaalbaar. Een verhuizing is ook al duur genoeg.

Persoonlijke verhuiskaartjes

Voor het versturen van verhuiskaartjes kun je bijvoorbeeld Kaartenhuis gebruiken. Het is een zeer gemakkelijke webshop, waarbij je je eigen verhuiskaartjes kan ontwerpen. En het ontwerpen van je eigen verhuiskaartjes is bij Kaartenhuis ook zeker niet veel werk. Met drie simpele stappen heb je in een paar minuten je unieke verhuiskaartjes ontworpen en verstuurd.
Daarnaast zijn de verhuiskaartjes van Kaartenhuis ook goed betaalbaar, ook niet onbelangrijk aangezien verhuizen al duur genoeg is. Je bestelt bij Kaartenhuis een set aan verhuiskaartjes die je zelf hebt ontworpen. Hoe groter de set die je bestelt, hoe goedkoper de kaarten zijn. Zo kan je vanaf €0,35 al een verhuiskaart bestellen bij Kaartenhuis. Naast verhuiskaartjes laten maken kan je bij Kaartenhuis ook allerlei andere kaarten laten maken.

Uitnodiging voor de housewarming

Nadat je verhuisd bent is het ook leuk om een housewarming te geven. Met je vrienden, familie en nieuwe buren heerlijk borrelen op het nieuwe huis. Dit is dan ook direct de perfecte kans om iedereen je nieuwe huis van top tot teen te laten zien. Zo hoef je maar 1 keer je hele huis op te ruimen voor de visite. Een gouden tip van onze kant is om deze uitnodigingen voor de housewarming op tijd te versturen. Het is natuurlijk ook een optie om de verhuiskaart te combineren met de uitnodiging voor je housewarming, echter moet je oppassen met mensen die je wel een verhuiskaart wilt sturen maar niet op de housewarming wilt uitnodigen.