Linkedin. +31 (0)182 60 22 37 IJssellaan 227 - 2806 TJ Gouda

Detailhandel

Mobiele displays, of andere vergelijkbare vormen van marketing en publiciteit, zijn uitstekende instrumenten voor duidelijke interactie met uw doelgroep. Deze instrumenten zullen uw producten onder de aandacht brengen met een groot bereik.

Promoot uw product, service of dienst in winkels, openbare ruimtes, bij speciale evenementen of op beurzen. Of u nu een winkel of internationale bezichtiging bent, VALMAS zal uw project altijd door één enkel aanspreekpunt laten beheren. U verkoopt producten en houdt u bezig met uw core business; wij beheren de totale packing en mobility voor u. Samen een perfect en harmonieus partnerschap.

VALMAS werkt altijd met u samen om de te verpakken goederen, het vervoer en de opslag- en installatiemogelijkheden te vereenvoudigen, van interne verpak, ophaal en levering service tot ‘dock to dock’ opdrachten.

Ons netwerk van vervoer, -en opslagspecialisten verzorgt de opslag en consolidatiediensten voor al uw locaties. Bij VALMAS zijn we ook als geen ander in staat om u te ontzorgen met uw import en export wereldwijd. De productenvoorziening voor uw winkels, kiosken op luchthavens of bijvoorbeeld winkelcentra, ons team doet het allemaal.

Ik heb een vraag over: Detailhandel

Schuif om te kunnen versturen!