Linkedin. +31 (0)182 60 22 37 IJssellaan 227 - 2806 TJ Gouda

Interieur & design

VALMAS heeft zich in de loop der jaren veel bezig gehouden met het speciaal verpakken van goederen en door-2-door uitvoeren van de logistiek voor onder andere interieurdesign projecten over de hele wereld. Wij verzorgen het complete proces van verpakken, verzamelen, ontvangen en consolidatie van de artikelen. Wij regelen ook alle benodigde documentatie, en uiteraard ook het transport. De verzending wordt door ons altijd op de afgesproken plaats en tijdstip geleverd zodat wij zo efficiënt mogelijk aan de slag kunnen met het uitpakken en plaatsen van goederen.

Van een enkel fauteuil tot een heel interieur, uw goederen wordt met dezelfde zorg, service en kwalitatief door VALMAS behandeld. Ook voor interieurontwerpers en binnenhuisarchitecten is VALMAS dé ideale oplossing, want u kunt bij ons terecht voor meerdere kwalitatieve verpak en mobility diensten. Naast het verpakken en transporteren van uw goederen zullen wij u constant op de hoogte houden tijdens dit proces. Door eventueel, -en indien nodig nauw samen te werken met onze partners bieden wij de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten.

VALMAS heeft wereldwijd gewerkt aan het onder andere verpakken, transporteren en plaatsen van goederen van interieur- en ontwerpprojecten. Wij weten dus als geen ander dat het essentieel is dat leveranciers op tijd actie moeten ondernemen. Daarom benoemen wij één projectmanager die het contact met de leveranciers regelt. Zo worden miscommunicaties vermeden en verloopt alles soepel. VALMAS is globaal actief en handelt met een breed scala aan internationale mobility diensten. Voor uw goederen kan dan de beste manier van verpakken, transport en afleveren worden gekozen; bijvoorbeeld met veel volume weg of zeetransport of met spoed luchttransport. VALMAS doet het allemaal voor u.

Ik heb een vraag over: Interieur & design

Schuif om te kunnen versturen!