Linkedin. +31 (0)182 60 22 37 IJssellaan 227 - 2806 TJ Gouda

Relocation Management

Met Valmas bent u verzekerd van een gegarandeerde consistente hoge kwaliteit en uitmuntende service van een unieke relocation dienstverlening, waar u ook bent of binnen Europa naar toe wilt. Valmas managed, beheert, controleert en handelt het complete relocation proces zelf af en buiten Europa werken wij uitsluitend samen met professionals die het zelfde doel nastreven en met dezelfde service uitvoeren. Ervaren Professionals van Valmas beheren uw volledige relocation programma en ondersteunen u bij uw eigen overplaatsing, en/of over te plaatsen medewerkers en hun verhuizing.

Valmas streeft er naar Relocation Management eenvoudig, transparant en beheersbaar te maken. Wij zorgen voor een ervaren Account Manager, die in nauw overleg met u een relocation programma uitwerkt dat is afgestemd en gebaseerd op de behoeften en wensen binnen uw eigen relocation, -en/of die van uw medewerkers. Samen met een deskundig advies over de wijze waarop dit dient te worden geïmplementeerd, uitgevoerd en administratief moet worden verwerkt. Valmas brengt middels een roadmap uw relocation keurig in kaart, zodat u uw eigen relocation op de voet kunt volgen waar we op welk punt zijn binnen het relocation proces.

Valmas zorgt voor een centraal aanspreekpunt met controle op, -en verantwoording voor de opdrachten van u of uw bedrijf. Dit vereenvoudigt het communicatieproces voor u of uw afdeling en garandeert een volledige feedback op uitgebreide managementinformatie en de uitgevoerde werkzaamheden. Dit maakt het voor u een stuk transparanter en biedt u tevens een volledige controle op het proces. Uw persoonlijke account manager van Valmas biedt assistentie gedurende het gehele relocation proces. Daarnaast zorgt hij of zij voor een juiste coördinatie van alle verhuisaspecten en dient als een vast aanspreekpunt voor u, uw meereizende familieleden en kinderen, ongeacht waar in de wereld zei zich ook bevinden.

Relocation Management betekent meer dan het verpakken en transporteren van uw goederen. Relocation Management betekent voor ons ook onder andere persoonlijk contact gedurende het complete proces met u en uw familieleden, het verstrekken van managementinformatie, het bieden van managementsystemen, de mogelijkheden om kosten te beheren, een solide netwerk en processen om blijvend een wereldwijde en betrouwbare dienstverlening te bieden. Naast dit alles dient deze dienstverlening ook lokaal met het hoogst haalbare kwaliteitsniveau voor u als klant beschikbaar te zijn.

Ik heb een vraag over: Relocation Management

Schuif om te kunnen versturen!